Csapatunk

Kiss Noel

Kiss Noel vagyok, táncpedagógus, a Laguna Budapest textilüzlet egyik új tulajdonosa.

Már több mint 26 éve része az életemnek a társastánc. Magyar bajnoki dobogós és Magyar Kupa győztes versenytáncosként megtanultam, hogy a kitartás és a kemény munka meghozza a gyümölcsét. Tapasztalataimat igyekeztem a tanítványaimnak is átadni, akikkel sorra kiemelkedő eredményeket értünk el.

Pályafutásomat végigkísérte a táncruhák tervezése is. Eleinte csak partnernőmnek, majd tanítványaimnak, később másoknak is terveztem. Végül magam is varrni kezdtem, többféle anyaggal ismerkedtem meg, és elkezdtem érezni, értékelni a minőségbeli különbségeket. Majd 2021 elején jött egy fantasztikus lehetőség, átvettük az üzlet működtetését a korábbi tulajdonostól.

Azt az elszántságot és tüzet, ami az élet sok területén sikerre vitt, most az új vállalkozásunkba, a Laguna Budapest textilüzletbe fektetem.

Péchy Lóránt

Péchy Lóránt vagyok, a Laguna Budapest textilüzlet társtulajdonosa.

Amikor Noel felkeresett azzal a bátor és nagyszerű elképzeléssel, hogy szeretne velem belevágni a textilkereskedelembe, tudtam, hogy erre nem mondhatok nemet. Noel lelkesedése, szakmai jártassága és Éva néni tapasztalata garancia arra, hogy ezt együtt, közös erővel, szeretettel és jól tudjuk majd csinálni.

Belsőépíteszként ugyan még tanulom a tüll és a chiffon közti különbséget, de ötleteimmel a háttérből segítem a csapatot; főleg a céges ügyvitellel és a marketing feladatokkal foglalkozom.

Kiss Éva

Kiss Éva vagyok, Noel édesanyja. Büszke anyaként, mindenben támogatom gyermekemet.

A kereskedelemben eltöltött 45 év tapasztalata segít abban, hogy a kedves Vásárlók minden kérdésére a legjobb tudásom szerint válaszoljak. Noel mellett legtöbbször velem találkozhatnak az üzletben.

Sok szeretettel várok mindenkit! 🙂